Sponsoring / deelname

 

Deelname met personenauto of ander voertuig
Bij deelname met een personenauto of een ander voertuig aan de parade zijn twee opties mogelijk.

Optie 1:
Uw auto wordt door een door ons aangesteld vakbekwaam arrangeur opgestoken. Alle bloemen/materialen zijn voor rekening van de parade. De kosten variëren op basis van grootte van het voertuig en eigen ideeën van € 1.750,00 tot € 2.500,00 incl. €350,00 inschrijfgeld & overheadkosten.

Optie 2:
U laat uw voertuig zelf door een vakbekwaam arrangeur opsteken. Het opsteken, de materialen en bloemen zijn voor eigen rekening. Het inschrijfgeld en overheadkosten bedragen € 350,00.

Genoemde bedragen zijn excl. BTW.

Ga hier direct naar het inschrijfformulier

Sponsoring praalwagen
De kosten voor deelname met een praalwagen variëren van € 8.000,00 tot € 12.000,00. Voor dit bedrag wordt een in het thema passend ontwerp gemaakt en wordt de praalwagen, evenals de trekkende auto geheel in de bloemen gezet.

Wat bieden wij
Uw logo en/of naam wordt standaard op de rok van de praalwagen geplaatst. Tevens wordt uw bedrijf in diverse media, op onze website en op de leaflets welke uitgereikt worden tijdens de officiële opening en langs de route als sponsor genoemd. Natuurlijk kunnen ook meerdere bedrijven één praalwagen sponsoren en gezamenlijk de kosten dragen.

Genoemde bedragen zijn excl. BTW.

Voor sponsoring van een praalwagen neem contact op met het secretariaat telefoonnummer 06-23778206 of 06-19320067

Andere sponsormogelijkheden

Sponsoring muziek en/of figuratie
Ook bieden wij u de mogelijkheid uw bedrijfsnaam te verbinden aan een muziekkorps, band of orkest. De minimale inleg hiervoor bedraagt € 750,00. Naast muziek kunt u ook de bij een praalwagen behorende figuratie sponsoren. De kosten hiervoor zijn € 1.100,00.

Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW.

In natura
Sponsoring in natura d.m.v. levering van bloemen, planten en overige materialen zijn ook meer dan welkom.

Wat bieden wij
Wij zullen uw bedrijf in de media en op de leaflets welke uitgereikt worden tijdens officiële opening en langs de route als sponsor noemen. Daarnaast wordt uw bedrijf op onze website vermeld.

Voor overige sponsormogelijkheden neem contact op met het secretariaat telefoonnummer 06-23778206 of 06-19320067