Flower Parade Rijnsburg 14 augustus 2021 gaat niet door

Flower Parade Rijnsburg 14 augustus 2021 gaat niet door

7 mei 2021 Laatste nieuws 0

De 75e feestelijke jubileumeditie van Flower Parade Rijnsburg die op zaterdag 14 augustus 2021 door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk zou rijden, gaat niet door. Vanwege Covid-19 zijn er nog te veel onzekerheden of het evenement veilig en volgens de geldende regelgeving kan plaatsvinden.

In nauwe samenwerking met de deelnemers, sponsoren, vrijwilligers en de gemeente hebben wij onderzocht welke mogelijkheden er waren. Sinds september is ook gekeken naar een alternatief evenement in het geval het corso niet zou kunnen rijden vanwege de Covid maatregelen. Een uitgewerkt plan daarvoor lag inmiddels klaar. Bij het opstellen van het plan hebben we gemerkt dat alle betrokkenen het corso een zeer warm hart toedragen. Een volwaardige corsobeleving lijkt onder de huidige onzekere omstandigheden helaas niet mogelijk en verantwoord en daarom heeft het bestuur besloten om de Flower Parade of een alternatieve invulling van de Flower Parade niet door te laten gaan. De Stichting Rijnsburgs Bloemencorso spreekt de hoop uit dat er voor de volgende editie weer volop mogelijkheden zijn om een mooie parade te laten rijden.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om 12, 13 en 14 augustus 2022 alvast te noteren. Wij hopen u dan in goede gezondheid en in grote aantallen te mogen begroeten langs onze bloemrijke route.